Rólunk

Szeretettel köszöntelek a weboldalamon, s nagyon örülök, hogy rám találtál. Bajákiné Kovács Margit vagyok, Kecskeméten élek, s ezeken az oldalakon sok-sok kincset, hangulatot, színeket, életérzést szeretnék megosztani Veled.

Imádok vásárolni, bolhapiacokon nézelődni, s azért hoztam létre ezt az oldalt, hogy ezeket a gyönyörűségeket megoszthassam veled.

Megrögzötten igyekszem megmenteni a régi holmikat, a padláson, lomtalanításban, piacokon talált kincseket. Felújítom, átfestem őket, amiért nagyon „hálásak” ezek a darabok, s később, „cserébe” csodás díszévé válnak a lakásnak.

Találhatsz nálam régi, még felújítás előtti darabokat, de találsz olyat is, amelyek már új díszükben pompáznak. A festésbe, átalakításba most már férjem is bekapcsolódott, őt az elmúlt években sikerült „megfertőznöm”. Nagyon sokat segít, főleg a csiszolásban, a festés előkészítésében, és persze mindig akad valami igazán neki való feladat. :)

Munkánk mellett leginkább csak hétvégén, szabadidőnkben tudunk időt szakítani ezekre a dolgokra. Előfordul, hogy egy-egy darabot egy ideig eredeti állapotában láthatsz fent, s ha sikerül időt szakítnunk az átalakítására, pár héttel később már új ruhájában pompázik. Érdemes gyakran ellátogatnod az oldalamra, mert igyekszem minél többször megújítani, frissíteni.

A fent látható bútorok természetesen megvásárolhatóak, mind az átalakítás előttiek is, mind a felújítottak is. Mindenki eldöntheti, melyik áll hozzá közelebb.

Téged is bátorítalak, ne félj a festéstől, az átalakítástól, váltsd valóra titkos álmaidat - csodás érzés egy –egy darabot saját kezünkkel felújítani. Hozni fogok majd „előtte-utána” fotókat, ezzel is bátorítva a bizonytalankodókat.

Amennyiben tetszik, amit látsz, kérlek, oszd meg, ill. ajánld az ismerőseidnek is.

Köszönöm és jó nézelődést, válogatást, vásárlást kívánok Neked :)

Érezd jól magad nálam!